Bureau Commens schrijft frisse, goede en heldere teksten

Bureau Commens is een allround tekst- en communicatiebureau. Van een losse tekst tot een hele productie, Bureau Commens neemt u het werk uit handen.

bureaucommens_embleem Teksten redigeren

Als u zelf een tekst heeft geschreven en die wilt laten nakijken (redigeren), kunt u Bureau Commens inschakelen. Ik spit uw tekst(en) graag en grondig door. Als u uw tekst van mij terugkrijgt, zit hij goed in elkaar en is het vooral een prettig leesbaar verhaal.

bureaucommens_embleem Complete producties

Een jaarverslag, magazine, bewonersblad, website, flyer of brochure… Bureau Commens neemt u graag al het werk – dus de complete productie van a tot z – uit handen. Dat betekent dat ik schrijf, interview en redigeer maar ook de planning maak (en/of beheer) en vormgevers, fotografen en drukkers aanstuur. Daardoor kunt u uw tijd besteden aan andere dingen.

Door de jaren heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd van goede vakmensen om bij het project te betrekken. Maar vanzelfsprekend werk ik ook graag samen met uw specialisten.

bureaucommens_embleem Losse tekst

Een tekst of teksten nodig voor een magazine, bewonersblad, folder, advertentie, website of persbericht? Bureau Commens maakt voor u een vlotte tekst die past bij uw doel en doelgroep.

bureaucommens_embleem Werkwijze

Communicatie van mens tot mens. Dat staat centraal in de teksten die ik voor u schrijf en zeker ook in de manier waarop Bureau Commens met haar klanten samenwerkt. Ik sta voor een open, heldere communicatie die er altijd mee begint dat ik goed luister naar wat u wilt. Ik zet onze afspraken op papier, zodat we allebei weten waar we aan toe zijn.

In de wat langere processen kunt u er op rekenen dat ik geregeld peil of alles gaat zoals u dat in gedachten had. En niet in de laatste plaats: afspraak is afspraak en deadline is deadline.

Lees hier meer over het gezicht achter Bureau Commens, tekstschrijver Manon Kotvis.

 

Copyright Bureau Commens 2016